» Recenzje

Stawki opłaty depozytowej
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA z dnia 7 lipca 2010 r

baterii przemysłowych kwasowo-ołowiowych
akumulatorów przemysłowych kwasowo-ołowiowych

35 zł za sztukę

więcej >>

  załącznik nr. 1 >>

Opinia o produkcie

Profesjonalne podejście do sprzedaży, szybko, sprawnie i fachowo .Odstraszacz super .Bardzo Polecam !!!!!
Ocena produktu 5/5

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Reklama

Producenci

Chmura tagów

Zmiana języka

PolskiAngielski

Recenzje

Żarówka MAGLITE AAAx2 LR03x2

Żarówka MAGLITE AAAx2 LR03x2

Ocena produktu 5/5

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Polecam zdecydowanie!

Autor recenzji: Darek
Data napisania recenzji: 16-12-2012

#latarka #czołowa #led #latarki #czołowe #led

Latarka czołowa 1 LED 3xR03 ZOOM cz

Ocena produktu 5/5

Wszystko w jak najlepszym porządku, dobry kontakt ze sprzedającym oraz błyskawiczne sfinalizowanie transakcji. Latarka świeci doskonale. Polecam !!! :)

Autor recenzji: Szparkos
Data napisania recenzji: 14-12-2012

Lampka LED USB

Lampka LED USB

Ocena produktu 5/5

Polecam serdecznie wszystkim!!! Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka , lampka bardzo przydatna . Dziękuje i pozdrawiam!!!

Autor recenzji: Kasiutka
Data napisania recenzji: 27-11-2012

#latarka #czołowa #led #ładowalna #akumulatorowa

Latarka czołowa 1 LED ZOOM ładowalna akumulatorowa

Ocena produktu 5/5

Zakupy odbyły się ekspresowo,wzorcowy kontakt e-mail szybka wysyłka , towar zgodny z opisem , polecam wszystkim !!! cóż można więcej chcieć, żeby wszyscy tak podchodzili do transakcji byłoby super!!!…

Autor recenzji: Mietek
Data napisania recenzji: 20-11-2012

Odstraszacz na komary komarów LS-216

Odstraszacz na komary komarów LS-216

Ocena produktu 5/5

Odstraszacz komarów działa wybiórczo, Mnie oraz syna i córkę chroni , natomiast żonę trchę . Polecam.

Autor recenzji: Gregor-g
Data napisania recenzji: 01-08-2012

Odstraszacz na komary komarów LS-915

Odstraszacz na komary komarów LS-915

Ocena produktu 5/5

Błyskawiczna wysyłka odstraszacza , miły kontakt ze sprzedającym. Odstraszacz polecam w 100%

Autor recenzji: Aszok
Data napisania recenzji: 24-07-2012

ostrzarka osełka ostrzałka herbertz

Ostrzarka osełka ostrzałka HERBERTZ

Ocena produktu 5/5

Bardzooooooo szybki i profesjonalny kontakt + ekspresowa wysyłka ostrzarki , która jest doskonała. Szczerze polecam !!!!!!!!!!

Autor recenzji: Tomi
Data napisania recenzji: 02-07-2012

#alarm #osobisty #latarka #alarmy #osobiste #z #latarką

Alarm osobisty GMG bodyguard

Ocena produktu 5/5

Bardzo solidna Firma. Profesjonalne podejście do transakcji, rzeczowy i miły kontakt telefoniczny. Szybkie i elastyczne ustalenie sposobu oraz terminu finalizacji transakcji - serdecznie dziękuję. ALARM…

Autor recenzji: Laptop
Data napisania recenzji: 18-06-2012

alarm osobisty alarmy kieszonkowe kieszonkowy okienny

Alarm osobisty JML9947

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona. towar zgodny z opisem, dobry kontakt oraz szybka przesyłka 100% pozytyw

Autor recenzji: Ewa Przewożna
Data napisania recenzji: 07-06-2012

Ładowarka ANSMANN ACS410

Ładowarka ANSMANN ACS410

Ocena produktu 5/5

Polecam. Ładowarka zgodna z opisem i w 100% sprawny. Dodatkowo bardzo szybka wysyłka

Autor recenzji: FEAR
Data napisania recenzji: 22-05-2012