» Recenzje

Stawki opłaty depozytowej
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA z dnia 7 lipca 2010 r

baterii przemysłowych kwasowo-ołowiowych
akumulatorów przemysłowych kwasowo-ołowiowych

35 zł za sztukę

więcej >>

  załącznik nr. 1 >>

Ankieta

Jak oceniasz naszą strone ? Czy coś byś poprawił ?

  • Bardzo fajna, super podoba mi sie
  • Taka sobie liczylem na cos lepszego
  • Kieska nie warta uwagi

Opinia o produkcie

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Reklama

Producenci

Chmura tagów

Zmiana języka

PolskiAngielski

Recenzje

odstraszacze kretów , odstraszacz na krety nornice

Odstraszacz kretów na krety nornice myszy

Ocena produktu 5/5

Polecam - doskonale sobie poradził z kretami w przeciwieństwie do odstraszacza solarnego , który działa gdy jest ładna słoneczna pogoda.

Autor recenzji: Antoni Rokita
Data napisania recenzji: 09-10-2014

#alarm #osobisty #latarka #alarmy #osobiste #z #latarką

Alarm osobisty GMG bodyguard

Ocena produktu 5/5

Bardzo głośny alarm. Przeznaczony do odpędzania złodziei i bandytów. Przydatny dla osób wracających wieczorem do domu o raz dla kobiet i dzieci.

Autor recenzji: Janina Materniak
Data napisania recenzji: 31-08-2014

#alarm #osobisty #latarka #alarmy #osobiste #z #latarką

Alarm osobisty GMG bodyguard

Ocena produktu 5/5

Niezły alarm i latareczka. Dostawa na drugi dzień. Polecam

Autor recenzji: Zbigniew Wojas
Data napisania recenzji: 04-12-2013

#alarm #osobisty #latarka #alarmy #osobiste #z #latarką

Alarm osobisty GMG bodyguard

Ocena produktu 5/5

Bardzo potrzebny alarm do mojej pracy - jestem listonoszem. Musiałem go kupić sam bo Poczty Polskiej nie stać na to. Polecam wszystkim listonoszom

Autor recenzji: waran
Data napisania recenzji: 02-12-2013

#alarm #osobisty #latarka #alarmy #osobiste #z #latarką

Alarm osobisty GMG bodyguard

Ocena produktu 5/5

Ekspresowa wysyłka, alarm rzeczywiście bardzo głośny . Polecam

Autor recenzji: Antoni Morwa
Data napisania recenzji: 07-11-2013

#osobisty z #latarką #alarm #kieszonkowy #alarmy #kieszonkowe #okienny #okienne

Alarm osobisty JML9947

Ocena produktu 5/5

Alarm dostarczony na drugi dzień. Super wyjec :) Polecam

Autor recenzji: Edward Gero
Data napisania recenzji: 05-11-2013

#osobisty z #latarką #alarm #kieszonkowy #alarmy #kieszonkowe #okienny #okienne

Alarm osobisty JML9947

Ocena produktu 5/5

Udany zakup. Dobry, miły kontakt i szybka wysyłka. Dziękuję. Polecam.

Autor recenzji: Ewa Brecka
Data napisania recenzji: 17-09-2013

#alarm #osobisty #latarka #alarmy #osobiste #z #latarką

Alarm osobisty GMG bodyguard

Ocena produktu 5/5

Polecam alarm osobisty, dzięki któremu nie straciłem torby podróżnej na peronie.

Autor recenzji: Andrzej Makowski
Data napisania recenzji: 31-07-2013

Lampka LED USB

Lampka LED USB

Ocena produktu 5/5

Polecam !!! Błyskawiczna przesyłka , świetna lampka

Autor recenzji: kokil
Data napisania recenzji: 11-03-2013

Żarówka latarkowa LED 2,4V do 3V P-13,5

Żarówka latarkowa LED 2,4V do 3V P-13,5

Ocena produktu 5/5

Transakcja przeprowadzona z prędkością światła, świetny kontakt, a towar dobrej jakości wart polecenia. Zachęcam do zakupów u tego sprzedawcy.

Autor recenzji: Kolanko
Data napisania recenzji: 24-02-2013

#odstraszacz na #psy #psów #psa #dazer , #odstraszacze na #psy #psów #psa #dazer

Odstraszacz na psy psów psa DAZER II

Ocena produktu 5/5

Wiarygodny sprzedawca i zdecydowanie pozytywna transakcja. Jestem w pełni usatysfakcjonowany z kontaktu ze sprzedającym i mogę jedynie potwierdzić zgodność odstraszacza z opisem. Polecam!

Autor recenzji: Wylks
Data napisania recenzji: 05-02-2013

#latarka #czołowa #led #latarki #czołowe #led

Latarka czołowa 1 LED 3xR03 ZOOM

Ocena produktu 5/5

ŚWIETNY SPRZEDAJĄCY! Super kontakt!! Zadzwonił zaraz po dokonaniu transakcji i odpowiedział osobiście na moją wiadomość ! POLECAM GORĄCO

Autor recenzji: Edzia MD
Data napisania recenzji: 24-01-2013

statyw składany do aparatu fotograficznego lub do lampy , latarki

Statyw mały

Ocena produktu 5/5

Szybka wysyłka. Super kontakt. Statyw doskonały - lekki i funkcjonalny. Pozdrawiam !!!!!!!!!

Autor recenzji: Turek
Data napisania recenzji: 09-01-2013

latarka led policyjna samochodowa sygnalizacyjna

Latarka LED samochodowa z magnesem sygnalizacyjna czarna

Ocena produktu 5/5

Zakupy odbyły się ekspresowo,wzorcowy kontakt e-mail szybka wysyłka , towar zgodny z opisem , polecam wszystkim !!! cóż można więcej chcieć, żeby wszyscy tak podchodzili do transakcji byłoby super!!!…

Autor recenzji: Mietek
Data napisania recenzji: 07-01-2013

Żarówka latarkowa LED 2,4V do 3V P-13,5

Żarówka latarkowa LED 2,4V do 3V P-13,5

Ocena produktu 5/5

Genialna transakcja. Łatwo szybko i przyjemnie. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany! WSZYSTKO OK! Zdecydowanie polecam.

Autor recenzji: Yuki
Data napisania recenzji: 06-01-2013

Żarówka latarkowa LED 3,6V do 4,5V P-13,5

Żarówka latarkowa LED 3,6V do 4,5V P-13,5

Ocena produktu 5/5

Genialna transakcja. Łatwo szybko i przyjemnie. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany! WSZYSTKO OK! Zdecydowanie polecam.

Autor recenzji: Yuki
Data napisania recenzji: 06-01-2013

#alarm #osobisty #latarka #alarmy #osobiste #z #latarką

Alarm osobisty GMG bodyguard

Ocena produktu 5/5

Sklep zasługuje na świąteczną gwiazdkę. Polecam i życzę wesołych! Towar w 100% zgodny z opisem. P-O-L-E-C-A-M !!!

Autor recenzji: Waldow
Data napisania recenzji: 18-12-2012