Strona główna1 » Recenzje

Stawki opłaty depozytowej
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA z dnia 7 lipca 2010 r

baterii przemysłowych kwasowo-ołowiowych
akumulatorów przemysłowych kwasowo-ołowiowych

35 zł za sztukę

więcej >>

  załącznik nr. 1 >>

Opinia o produkcie
TRANSAKCJA PRZEPROWADZONA SZYBKO I SPRAWNIE. OFEROWANA ŁADOWARKA BARDZO DOBREJ JAKOŚCI. EKSPRESOWA WYSYŁKA. POLECAM!!!
Ocena produktu 5/5
Chmura tagów
Reklama
  • FreeWebMonitoring.com
  • Gmg.net.pl website reputation
  • SonicRun.com
  • Webwiki Button
Producenci

Recenzje

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

Ocena produktu 5/5

Kupiłem okulary w ubiegłym roku. Po kilku miesiącach używania przestałem nosić okulary korekcyjne . Polecam

Autor recenzji: Antoni
Data napisania recenzji: 08-12-2019

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

Ocena produktu 5/5

Zakładam je jak wychodzę na spacer z psem. Wzrok poprawił mi się znacznie już po miesiącu . Polecam

Autor recenzji: Mikołaj
Data napisania recenzji: 11-11-2019

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

Ocena produktu 5/5

Po założeniu okularów ajurwedyjskich mogłem czytać książkę . Trzeba jednak przyzwyczaić do tych dziurek. Polecam

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 07-11-2019

Karabińczyk

Karabińczyk

Ocena produktu 5/5

Przydatny. Solidny.

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 14-10-2019

Nóż TAIWAN MBKD-K 7224

Nóż TAIWAN MBKD-K 7224

Ocena produktu 5/5

Chciałam nóż na grzyby. Dla mnie za duży, ale mąż zadowolony. Gdyby był mniejszy, byłby super.

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 14-10-2019

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

Ocena produktu 5/5

Do noszenia tych okularów przekonał mnie znajomy okulista . Po 2 miesiącach używania musiałam zmienić szkła w okularach korekcyjnych na dużo słabsze. Serdecznie polecam

Autor recenzji: Dorota
Data napisania recenzji: 12-09-2019

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

Ocena produktu 5/5

Dostałam te okulary od męża w prezencie i był to bardzo udany prezent. Teraz nie muszę już chodzić w okularach . Szczerze polecam

Autor recenzji: Maria
Data napisania recenzji: 27-07-2019

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

OKULARY AJURWEDYJSKIE LECZNICZE

Ocena produktu 5/5

Mam te okulary od 3 tygodni – działają . Wzrok już trochę mi się poprawił . Polecam

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 07-07-2019